stiri de est spune povestea unui hot din Vaslui prins dupa ce a furat 400 de ciocolate. Hotul nu fura orice tip de ciocolata si prefera doar tabletele Heidi cu ghimbir si Merci.

Retinut pentru 24 de ore, tanarul si-a recunoscut faptele si a declarat ca fura ciocolata pentru a face rost de etnobotanice, el fiind consumator de stupefiante.

Tanarul in varsta de 28 de ani a fost prins in flagrant intr-un supermarket.

in ultimele doua luni, el furase din doua magazine ciocolata in valoare de peste 3.000 de lei, reusind sa stabileasca un adevarat record in materie: a sustras peste 400 de ciocolate!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angajatii magazinelor au devenit suspiciosi si au inceput sa monitorizeze camerele de supraveghere in momentul in care au observat ca de pe rafturi dispar cantitati importante de ciocolata, doar de un anumit tip.
Tanarul actiona cu prudenta, nu fura niciodata mai mult de zece ciocolate, astfel incat valoarea bunurilor sa nu depaseasca 1.500 de lei, stiind ca astfel scapa de raspundere penala.

Cand a fost prins de politisti el le-a declarat acestora ca fura ciocolata pentru a face rost de etnobotanice, dar si pentru consum propriu, pentru ca ii placeau mult dulciurile.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdata daca dulciurile erau vandute sau pur si simplu oferite la schimb cu drogurile sintetice pe care le achizitiona de pe raza judetelor Bacau si Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si