Hotul care a furat cutia milei biserica este un tanar de 20 de ani, care si a planuit furtul pas cu pas. Initial, baiatul a venit in fata altarului sa se roage- cel mai probabil pentru iertarea pacatelor ce urma sa le faca. Dupa ce a vazut ca paznicul a disparut, hotul s-a dus direct la cutia cu donatii.

Dupa ce a furat cutia milei, hotul a fugit din biserica si cand a ajuns aici a fost observat de cineva si a decis sa o ia la fuga, nu a ajuns insa prea departe. In momentul in care a vrut sa treaca strada dar nu s-a asigurat, a venit o ambulanta din partea stanga care l-a lovit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Soferul de pe ambulanta avea un caz urgent - transporta sange la unul dintre spitalele clujene. Hotul, practic, i-a sarit in fata.

Paul Gavris- inspector sef Politia Rutiera Cluj: S-a angajat in traversarea neregulamentara a drumului, fiind surprinsa de ambulanta care avea semnalele acustice si luminoase.

Sa fi fost, oare, pedeapsa divinitatii sau pur ghinion? Cert e un lucru- tanarul a fost grav ranit si a ajuns pe patul de spital.

Cutia milei a fost restituita bisericii. Culmea, in interior se aflau doar cateva bancnote. Hotul a fost deja interogat de politisti, la spital, iar cand va fi externat va trebui sa raspunda pentru faptele sale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si