Close sidebar
Close sidebar

A furat cutia milei si cand a iesit din biserica... Dumnezeu a facut dreptate! Ce a patit hotul din Cluj

Dumnezeu nu doarme, spune o vorba din popor. De asta s-a convins si un hot din Cluj, care a furat cutia milei dintr-o biserica. La iesirea din locasul sfant, baiatul a fost lovit de o ambulanta care se indrepta cu viteza spre spital.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hotul care a furat cutia milei biserica este un tanar de 20 de ani, care si a planuit furtul pas cu pas. Initial, baiatul a venit in fata altarului sa se roage- cel mai probabil pentru iertarea pacatelor ce urma sa le faca. Dupa ce a vazut ca paznicul a disparut, hotul s-a dus direct la cutia cu donatii.

Dupa ce a furat cutia milei, hotul a fugit din biserica si cand a ajuns aici a fost observat de cineva si a decis sa o ia la fuga, nu a ajuns insa prea departe. In momentul in care a vrut sa treaca strada dar nu s-a asigurat, a venit o ambulanta din partea stanga care l-a lovit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Soferul de pe ambulanta avea un caz urgent - transporta sange la unul dintre spitalele clujene. Hotul, practic, i-a sarit in fata.

Paul Gavris- inspector sef Politia Rutiera Cluj: S-a angajat in traversarea neregulamentara a drumului, fiind surprinsa de ambulanta care avea semnalele acustice si luminoase.

Sa fi fost, oare, pedeapsa divinitatii sau pur ghinion? Cert e un lucru- tanarul a fost grav ranit si a ajuns pe patul de spital.

Cutia milei a fost restituita bisericii. Culmea, in interior se aflau doar cateva bancnote. Hotul a fost deja interogat de politisti, la spital, iar cand va fi externat va trebui sa raspunda pentru faptele sale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI