Close sidebar
Close sidebar

A furat dintr-un magazin din Piatra Neamt si acum este cautata de o tara intreaga. Ce a facut vanzatoarea imediat dupa ce a fost jefuita

O vanzătoare din Piatra Neamţ vă cere, ajutorul să o găsească, pe hoaţa, care i-a făcut pagubă în magazin. A dus imaginile şi la poliţie, numai să o prindă pe femeie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Parea o zi ca oricare alta pentru vanzatoarea din aceste imagini. La un moment dat, in magazin intra o clienta care incepe sa se uite printre haine. Chiar o intreaba cate ceva despre marfa expusa. Amabila, vanzatoarea ii raspunde si apoi pleaca intr-o alta camera. Clienta pare o doamna de varsta a doua care este interesata sa isi cumpere o camasa. Numai ca avea alte ganduri despre cum sa si-o achizitioneze.

Mai da o raita printre umerase si pare ca a facut deja alegerea. Desi vanzatoarea nu se afla langa ea, ezita.

Vrea sa fie sigura ca nu va fi prinsa. Face doi pasi in dreapta si ridica de jos doua pungi. Dar apare vanzatoare. Individa nu renunta si se uita si la rochii, asezate pe umerase. Tot aici are treaba si cea care urma sa fie victima.
Cineva ii ceruse, probabil, o rochie roz, iar femeia i-o duce la cabina de proba. Acum e momentul ca individa imbracata in camasa verde sa actioneze.

Insfaca ceea ce isi pusese deoparte si indeasa in poseta, dupa care pleaca. Vanzatoarea si-a dat seama mai tarziu ca ii lipseste ceva de pe umerase. A cautat pe imaginile de pe camerele de supraveghere si a gasit-o pe aceasta individa. A publicat filmul actiunii pe o retea de socializare, cu ajutorul careia vrea sa o identifice.
Imaginile vor ajunge si la politisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI