Un bărbat din Alba a furat două mașini și s-a plimbat tot orașul, după care a provocat patru accidente rutiere. Acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Incidentul a avut loc în aprilie 2022, iar prima hotărâre a fost pronunțată în 24 martie 2023 de către Judecătoria Aiud.

Citește și: Metoda inedită a unui șofer care a vrut să scape nevătămat în traficul din București. Bilețelul inedit lipit în geam

„În urma verificărilor și a probelor administrate, organele de poliţie au stabilit că inculpatul nu posedă permis de conducere, iar la momentul la care a fost testat cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se precizează în rechizitoriul procurorilor. Pentru că alcoolemia a fost mai mică de 0,40 mg/l a scăpat de infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Citește și: VIDEO- Accident mortal transmis live pe Facebook

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a recunoscut comiterea infracțiunilor. Acesta a fost condmanat la pedeapsa rezultantă de 1 an și 5 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani.

Metoda inedită a unui șofer care a vrut să scape nevătămat în traficul din București. Bilețelul inedit lipit în geam

Un şofer din Capitală a găsit o metodă utilă, inedită şi de asemenea foarte amuzantă de a-i atenționa pe ceilalți la ce riscuri se expun dacă nu sunt atenți în traficul din București.

În acest fel speră să scape cu mașina nevătămată.

Citește și: Un minor a fost prins de autorități la volanul unei mașini, neavând permis de conducere. În dreapta sa se afla proprietarul autoturismului

În mijlocul scandalurilor cu polițele RCA cu care se confruntă sute de șoferi, dar şi al intrării în insolvenţă al firmei Euroins, un șofer bucureștean, mai inventiv din fire, şi-a pus în geam un anunţ care a stârnit amuzamentul celorlalţi participanţi la traficul din Capitală.

"Permis luat în ianuarie 2023. Asigurare de la Euroins" a fost mesajul atașat de șofer în geamul mașinii.

Citește și:  VIDEO- Accident mortal transmis live pe Facebook

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizaţia de funcţionare a companiei Euroins România, constatând intrarea în insolvenţă a societăţii.

La scurt timp după decizie, mai multe service-uri au informat că refuză să mai repare autoturisme ai căror şoferi au poliţe RCA la Euroins.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si