Close sidebar
Close sidebar

A furat, fara niciun motiv, un taxi din Mamaia, apoi cand a fost prins s-a dus la plaja

El este individul care a facut cea mai proasta gluma din lume. A furat, fara motiV, un taxi din Mamaia si a pornit intr-o goana nebuna pe faleza.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Nicolae, taximetrist: Cinci secunde am intrat la toaleta, in 5 secunde s-a urcat in masina si a plecat cu ea, am lasat cheile in contact, erau persoane, tot personalul era langa masina.

Taximetristul din imagini este socat. Intr-o fractiune de secunda masina de munca i-a disparut din fata restaurantului. A vazut cu ochii lui cum hotul care s-a urcat la volan a intrat intr-un tomberon din piatra.

-A urcat peste pietre, a urcat peste tot pe aici, omora lumea pe faleza  
-Mai bine nu faceai prostiile astea. Mai bine nu le faceam, sefu', dar le-am facut pana la urma. Am gresit. Tu ai condus? Nu am condus, persoana aia a condus-o.
 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce a lovit taxiul, individului i-a venit cheful sa se lafaie sub soare, asa ca a plecat pe plaja. Acolo l-a gasit taximetristul pagubit si l-a predat politistilor.

-Aici langa masina el a zis ca nu asteapta politia, ca el a vrut sa fie o distractie.

A zis ca nu il intereseaza, ca pleaca pe plaja.

Politistii l-au dus pe individ la audieri si, cel mai probabil, va fi cercetat in libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI