Proprietara unui hotel din Florida a găsit pe plajă o sticlă îngropată în nisip. Fix în acea zi, mai mulți voluntari adunau gunoaiele de pe plajă, cu ocazia unei acțiuni de ecologizare a plajei, fapt ce a făcut-o pe Judi să ridice acea sticlă. Când a văzut ce se află în ea, a rămas fără cuvinte.

Citește și: FOTO- Mesajul misterios al unui copil de 8 ani, ascuns într-o sticlă. A fost găsit pe o plajă din Australia, după 10 ani

Înăuntru părea a fi nisip și două bancnote de 10 dolari, însă când a deschis, a găsit și un bilețel. Nisipul era, de fapt, cenușa unui bărbat de 70 de ani, iar scrisoarea era scrisă de soția acestuia. Bărbatului îi plăcea să călătorească, așa că cenușa lui i-a fost pusă în sticlă pentru a călători pe mare.  

Citește și: FOTO: Primul superiaht printat 3D din lume/ Proiectant: ”Am fost inspirat să creez un iaht cât mai aproape de mare și de natură”

Mesajul misterios al unui copil de 8 ani, ascuns într-o sticlă. A fost găsit pe o plajă din Australia, după 10 ani

O femeie s-a emoționat teribil, după ce a citit acest mesaj. Rândurile scrise de un copil de 8 ani au făcut-o să zâmbească!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Numele meu este Ines Zapcan, am 8 ani. Cine va găsi această sticlă va avea noroc pe viață din partea mea și a familiei mele”, scria pe bilețel.

După ce a citit mesajul femeia a luat decizia să o caute pe autoarea  mesajului  pe rețetele sociale. Căutarea a avut succes şi aşa a ieşit la iveală povestea acelui bilețel care a plutit într-o sticlă de plastic pe oceanul Pacific timp de 10 ani.

Citește și:  VIDEO- Un român a intrat într-un restaurant cu un șarpe imens atârnat de umăr: „Dacă ești urmărit de cămătari, asta e o metodă bună să ieși din casă”

„Am lansat sticla aceea, alături de frații mei, de pe un debarcader din Portland, în urmă cu exact 10 ani. Sticla a parcurs aproximativ 50 de kilometri în 10 ani", a confirmat Ines Zepcan, autoarea bilețelului, potrivit   Good Will Nurdle Hunting.

Descoperire inedită pe marginea drumului! O femeie a găsit mai multe fețe de pernă care aveau ceva viu înauntru

Descoperirea sinistră a fost făcută de Maria Clutterbuck, în vârstă de 54 de ani, un voluntar care strânge gunoaiele în fiecare zi de pe străzile din orașul ei natal, Hucclecote, din Gloucester.

Citește și:   VIDEO- Piton de un metru, slobod pe o stradă din Baia Mare! Imagini inedite cu șarpele

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În timp ce colecta gunoiul de pe străzi, femeia britanică a văzut mai multe fețe de pernă cu ceva în ele. Prima data credea că sunt doi saci de nisip, dar la scurt timp a realizat că era vorba de ceva cu adevărat incredibil.

Citește și:  Povestea unei românce din Birmingham sărbătorește Paștele cu familia într-o casă minusculă: „E un coșmar”

„Mi-am dat seama că erau fețe de pernă legate cu cabluri și cred că atunci instinctul meu a știut că înăuntru se afla ceva viu. Primul meu gând a fost că sacii ar putea conține căței sau pisicuțe, dar am simțit ceva încolăcit și imediat mi-am dat seama că este vorba de un șarpe”, a declarat femeia, potrivit    Daily Star.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si