Close sidebar
Close sidebar

A iesit din inchisoare de Ziua Femeii si si-a sechestrat sotia si copiii timp de doua saptamani! Si-a tinut familia in conditii inimaginabile!

A fugit de acasa de frica batailor! Sotia monstrului din Arges care si-a sechestrat familia pret de doua saptamani se ascunde. Batuta, infometata si tinuta pe intuneric, femeia se teme si acum pentru viata ei si a copiilor. Va avertizam ca urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

El este barbatul care si-a sechestrat si infometat cei patru copii si sotia. Timp de doua saptamani, i-a tinut inchisi pe toti cinci intr-o camera friguroasa si le-a dat mancare doar cand si-a amintit de ei. 
 
Cosmarul acestei femei  a inceput pe 8 martie, cand barbatul a fost eliberat conditionat din Penitenciatrul Colibasi. Macinat de gelozie, cu banuiala ca actuala sotie l-ar fi inselat cat timp el a stat dupa gratii, a izolat-o pe femeie de rude si vecini, cu tot cu copii.
 
 
Scaparea a venit din partea fetei cea mare, singura pe care tatal o lasa sa plece din curte pentru a merge la scoala. Copila a reusit sa ajunga la politie si sa povesteasca cosmarul.
 
Acum, femeia nici nu vrea sa mai auda de casa unde a trait acest cosmar.
De cealalta parte, soacra acesteia spune ca nimic nu este adevarat si ca totul este doar o razbunare din partea norei.
Acum, barbatul care si-a torturat familia este acuzat de lipsire de libertate si violenta in familie. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI