Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, în Vrancea, pe DN 23, la ieșirea din Mândrești.
Un bărbat a murit pe câmpul înghețat, după ce s-a produs accidentul.

Citește și: Șoferul autocarului care a produs accidentul din Capitală conducea de 16 ore fără oprire

"Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la ieşire din Mândreşti, pe Drumul Naţional 23, un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în apropierea autoturismului ieşit în afara părţii carosabile cadavrul unui bărbat de 36 ani, din Măicăneşti", a precizat IPJ Vrancea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier, de ultim moment, soldat cu trei victime

Autoturismul s-a răsturnat în timpul nopții

Autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile în timpul nopții, dar din cauza ceții dense, nu s-a observat decât dimineață.
Bărbatul a fost preluat la spital și se va stabili cauza morții.

Citește și: Declarațiile tânărului care a lovit cei șase copii pe trecerea de pietoni. Elevii veneau de la serbare

"Sâmbătă, la ora 09,24, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconştientă, în localitatea Mândreşti, în loc public. A intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, care a solicitat ajutorul SAJ Vrancea. Echipajul tip B2 care s-a deplasat la faţa locului a găsit o victimă de circa 36 de ani, dintr-un accident rutier produs probabil în cursul nopţii, decedat, cu un traumatism cranio-cerebral deschis. Victima, care a fost găsită la distanţă de autoturismul avariat, va fi preluată de Serviciul de Medicină Legală",
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Citește și: Durere fără margini! Mesajul sfâșietor al mamei lui Cosmin, băiatul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni: „Copilul meu nu mai vine înapoi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si