Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing, ucis cu sânge rece de clientul său! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire

A fost refăcut filmul crimei teribile din județul Prahova după ce principalul suspect și-a recunoscut fapta. A ieșit la iveală adevăratul motiv al uciderii șoferului de ridesharing, înjunghiat cu sânge rece de clientul său de doar 21 de ani.

Sorin Negru,

Călăul (foto stânga), alături de victima sa, șoferul de Uber (dreapta)


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul de 21 de ani din localitatea Bărcănești, județul Prahova, care a ucis un şofer de Uber cu 22 de lovituri de cuţit şi-ar fi recunoscut faptele. A ieșit la iveală și adevăratul motiv al crimei înfricoșătoare.

Citește și: Și-a recunoscut fapta! Cine este tânărul care a ucis un şofer de Uber din Ploiești cu 22 de lovituri de cuţit

Suspectul de crimă a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, urmând să fie propus judecătorilor pentru arestarea preventivă pe 30 de zile.

Șoferul și clientul taxiului s-au certat de la bani

Iubita criminalului a povestit tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire. Ea ar fi declarat că șoferul și clientul s-au certat pe traseu, după ce tânărul de 21 de ani a schimbat traseul cursei de taximetrie din mers.

După acest moment, costul cursei s-a majorat, dar clientul nu s-ar fi înțeles cu șoferul cu privire la banii pe care trebuia să-i plătească, potrivit ZiarulIncomod.ro.

De aici ar fi pornit tot scandalul care s-a terminat cu o crimă îngrozitoare, pe care suspectul a încercat să o mușamalizeze.

Citeste si: Imagini apocaliptice! Uraganul Milton a făcut ravagii în Florida: S-au raportat 27 de tornade și a fost emis ordin de evacuare- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Unul dintre liceele premiate de Klaus Iohannis a avut doar doi elevi la Bacalaureat, unul dintre ei l-a picat inițial- antena3.ro

A ieșit la iveală adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing

[Sursa foto: Ziarul incomod]

Şoferul de 31 de ani a fost ucis pe o stradă din Snagov, după ce agresorul l-a înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit.

Pe urmă, ca să-şi ascundă fapta, criminalul a lăsat cadavrul bărbatului într-o pădure din apropiere, urmând ca în altă pădure, la 60 de kilometri distanţă, să incendieze maşina.

Colegii șoferului ucis vor să strângă bani pentru a ajuta familia victimei. Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii.

Mai mulți șoferi de Bolt și Uber s-au strâns miercuri seară în centrul Ploieștiului în semn de protest și au povestit de ce nu se simt în siguranță când efectuează curse de transport.

Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă- kfetele.ro

Citeste si: Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"- radioimpuls.ro

Citeste si: Unul dintre liceele premiate de Klaus Iohannis a avut doar doi elevi la Bacalaureat, unul dintre ei l-a picat inițial- antena3.ro

El este victima crimei din Snagov, taxiul său a fost incendiat

[Sursa foto: Facebook]

Care sunt acuzațiile care i se aduc suspectului de crimă

Suspectul principal al uciderii șoferului de ridesharing a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat unității de Parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Tânărul este acuzat de patru infracțiuni:  omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis și distrugere prin incendiere.  

În baza probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive",  a transmis Poliția Prahova.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI