Noi detalii în cazul medicului din Craiova, acuzat că a ucis 4 pacienți care au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate din partea lui.

Rudele pacienților care au murit după ce doctorul le-a prelevat mai multe probe pentru biopsie, spun că medicul Alin Demetrian ar fi încercat să își ascundă greșeala. Spre exemplu, fiul uneia dintre presupusele victime a declarat că autopsia a arătat că biopsia a fost, de fapt, cauza decesului și nu diagnosticul de COVID-19, care a și fost trecut în certificatul de deces.

Citește și: VIDEO- Un medic din Craiova este suspectat de moartea a patru pacienți. Bărbatul a fost reținut

Se pare că pacienta fusese testată pentru COVID-19, dar rezultatul a fost negativ.

Acuzații grave la adresa lui Alin Demetrian

La 3 ani distanță de la moartea mamei sale, care a murit la spitalul din Craiova după ce a trecut prin mâinile medicului Alin Demetrian, fiul ei a explicat calvarul prin care a trecut. Coșmarul a început după ce mama lui nu i-a mai răspuns la telefon, iar el a fost trimis de la o secție la alta. Apoi, medicul ar fi încercat să bage sub preș cauzele morții mamei lui.

Citește și: Cine este medicul din Craiova acuzat de moartea a patru persoane? Cauza morții pacienților

„Au venit cu niște documente în care scria că a decedat în secția COVID

. Mi-am dat seama că ceva se întâmplă, și nu am vrut să semnez actele acelea. Le-am spus că nu semnez. Se repeta continuu cuvântul SARS-CoV 2. Dar mama nu a murit de COVID”, povestește bărbatul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El susține că, în realitate, a fost vorba de o culpă medicală, mamei sale ieșindu-i negative trei teste consecutive pentru COVID-19.

„A ieșit și ne-a spus că i-a tăiat din greșeală o venă și că îi pare rău”. Mărturii cutremurătoare și acuzații grave la adresa medicului din Craiova acuzat că a omorât 4 pacienți

„Mi-am dat seama că ceva se întâmplă. Și am spus că vreau să merg la poliție. M-au rugat să nu merg la poliție, s-au rugat de mine cred că 30 de minute să nu mă duc la poliție”, mai spune el.

Citește și: Un medic din Buzău a fost reținut pentru luare de mită

Apoi, bărbatul s-a dus la poliție, dar și-a angajat și o firmă de angajați specializați în culpe medicale. Apoi, a obținut aprobarea ca autopsia să nu fie făcută în spital, ci de medicii legiști. Raportul obținut în urma acesteia i-a confirmat toate suspiciunile.

„A ieșit într-un final bine, în sensul că, acolo sunt dovezile clare că mama a murit în urma biopsiei, care nu a fost făcută corespunzător. De fapt a fost înțepată în altă parte”, a mai spus fiul femeii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Medic prins când lua mită

„A zis că nu a văzut atâta sânge demult”

Toate victimele medicului și-au găsit sfârșitul la scurt timp de la biopsie. Rudele lor îi aduc doctorului acuzații foarte grave, spunând că acesta ar fi prelevat probe din zone puternic vascularizate, unde nu ar fi trebuit să intervină.

„M-am dus la domnul doctor Demetrian, mi-a spus că o să îi facă o incizie și că nu se întâmplă nimic. A ieșit și ne-a spus că, din greșeală, i-a tăiat o arteră, o venă. Dumnealui ne-a spus. A zis că a curs o grămadă de sânge, că nu a văzut atâta sânge demult, și că îi pare rău. Atunci am mers și am depus plângere”, povestește fiul unei alte victime pentru antena3.ro

Citește și: Clipe de coșmar pentru o mamă. Medicii i-au spus că mai are de trăit doar câteva săptămâni, iar acum își organizează petrecerea de adio

Procurorii au decis ca medicul să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Acum, el nu mai are voie să profeseze nici în spitalele de stat, dar nici în cele private.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si