Alex Ceausu a transmis live cateva zile la rand din Miami si a filmat chiar si marea furtuna adusa de uraganul Irma. Din fericire, el a stat in una dintre cele mai sigure cladiri din Miami si a fost in afara oricarui pericol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

"A iesit soarele la Miami! IRMA a plecat! Energia pozitiva transmisa de cei peste 100 000 de romani, prieteni de pe facebook care ne-au incurajat si au fost alaturi de noi, ne-a tinut departe de pericol!

Mai in gluma, mai in serios eu zic ca d-asta si-a si schimbat IRMA traseul si n-a mai lovit in zona noastra;) Am avut norocul sa stam intr-una dintre cele mai sigure cladiri din Miami Beach datorita Adina Butar! Acum asteptam sa se redeschida aeroportul!", a scris el pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si