Startul oficial al spectacolului a fost dat la 10:00 de Fortele Aeriene Romane. Cinci aeronave F-16 vor survola Aeroportul Baneasa.

"Fortele aeriane romane participa cu un detasament de peste 200 de militari care sunt dislocati în Baneasa cât şi în bazele aeriene dar şi cu un numar de 20 de aernoave. Cele mai noi, F16 Falcon, vor prezenta exercitii tactice care impun prezenta a doua sau a mai multor aeronave", a spus Enis Diaconescu, capitan comandor al Fortelor Aeriene Române.

A 10-a editie a BIAS aduce in fata publicului piloti dintre cei mai experimentati, din toate colturile lumii. Publicul va putea urmari avioane mici, cu un singur motor, pana la aeronave cu 4 motoare, precum masivul Hercules, din dotarea Fortelor Aeriene Române.

"La spectacolul de mâine vom prezenta sase aeronave. Vor fi 20 de minute de spectacol si vrem sa va multumim pentru invitatia la BIAS 2018”, a spus Camil, un pilot din Polonia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Printre invitatii speciali de anul acesta se numara pilotii de la Turkish Stars, care se intorc la Bucuresti pentru a treia oara. Este unica formatie din lume care evolueaza cu opt avioane de lupta supersonice.

Spectacolul dureaza pana la ora 21 seara iar intrarea este libera. Programul complet este urmatorul:

Sursa: digi24.ro 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si