Close sidebar
Close sidebar

A inceput deja razboiul pe averea lui Dan Adamescu! Fiul afaceristului mort o acuza pe fosta sotie ca este "ahtiata dupa bani"!

A inceput deja razboiul pe averea lui Dan Adamescu! Fiul afaceristului mort o acuza pe fosta sotie ca este "ahtiata dupa bani"! Pe ce munte de bani se lupta mostenitorii

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adamescu executa, din 27 mai 2016, pedeapsa de patru ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.
La cateva ore dupa decesul sau, Alexander Adamescu, fiul sau a trimis presei o scrisoare deschisa in care o critica pe mama sa vitrega, cea care, in ultimul an se luptase cu Dan Adamescu in instanta pentru avere.

Alexander Adamescu, fiul afaceristului mort noaptea trecuta

"A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati.
Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu!
Acesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta.
A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva!
Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici.
Sa-ti fie tarana usoara, tata!”
, precizeaza Alexander Adamescu intr-o scrisoare deschisa.
Carmen Adamescu a divortat de afacerist, dar nu a reusit sa faca partajul


Carmen Adamescu a fost sotia afaceristului pana in urma cu cateva luni, cand instanta a pronuntat divortul celor doi, dar nu s-a pronuntat si asupra partajului. Femeia si-a acuzat sotul de infidelitati si i-a cerut prin tribunal jumatate din avere, respectiv 700 de milioane de euro. Intre proprietatile ravnite de ea se numara o vila in cartierul Primaverii, hotelul Intercontinental, centrul comercial Unirea Shopping center si alte afaceri din strainatate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI