Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - A început distribuirea cardurilor de energie în București și în alte șase județe

Distribuția cardurilor de energie a început miercuri, 1 februarie, în Capitală și în șase județe.

Diana Puiu,

A început distribuirea cardurilor de energie în București și în alte șase județe

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cardurile de energie electrică au început să fie distribuite în București și în alte șase județe. Județele sunt Alba, Argeş, Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov şi în Capitală.

Citește și: Carduri energie 2023. Ce valoare are ajutorul din partea statului pentru plata facturilor la energie?

362.000 de carduri de energie vor fi distribuite miercuri, iar joi vor pleca alte 132.000 de carduri în cinci județe, (Brăila, Covasna, Giurgiu, Vâlcea şi Botoşani).

Prima zi de ditribuție a cardurilor de energie 

„Este prima zi în care distribuim aceste carduri de energie. Ne respectăm promisiunea pe care am avut-o faţă de beneficiarii noştri. Sunt şapte judeţe în care începe de astăzi această distribuţie a cardurilor de energie: Alba, Argeş, Ilfov, Teleorman, Bacău, Bihor şi municipiul Bucureşti.

Deci, procesul se va derula în continuare, astfel încât, până la data la care vom avea posibilitatea de a plăti din aceşti bani ajutorul de încălzire, respectiv până la data de 20 februarie, beneficiarii noştri să îşi primească aceste carduri de energie.

Citește și: Veste bună pentru beneficiarii voucherelor de alimente: ”Sper să facem o surpriză plăcută!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fac apel pentru toţi beneficiarii acestui ajutor de încălzire la calm – şi să aibă încredere că primesc aceste carduri, aşa cum ei sunt identificaţi în listele de beneficiari. Deci, toată lumea va primi aceste carduri, toată lumea le va putea utiliza conform angajamentelor pe care le-am avut faţă de beneficiarii noştri – şi cred eu că dacă sunt anumite informaţii care sunt

necesare pentru ceea ce înseamnă cardul de energie nu uitaţi call center-ul care va stă la dispoziţie”, a menţionat Marcel Boloş, într-o conferinţă de presă.

Acesta mai spune că cei care se simt nedreptățiți și consideră că ar fi trebuit să primească acest card, pot merge la primărie.

Citește și: Metoda folosită de un bărbat pentru a frauda sistemul bancar

„Toţi cei care primesc confirmare de primire să fie atenţi pentru a intra în posesia cardului, iar dacă sunt situaţii în care cardul chiar nu a ajuns la beneficiar – şi beneficiarii ştiu că sunt în situaţia în care ar trebui să primească acest card – atunci să sune la call center 031.9966 pentru a clarifica situaţia dumnealor”, a subliniat Boloş.

Ce valoare are ajutorul din partea statului pentru plata facturilor la energie?

Carduri energie 2023. Românii care așteaptă ajutorul de la stat pentru plata facturilor la întreținere, trebuie să treacă prima data pe la administratorii blocurilor. Administratorii de blocuri trebuie să scoată din factura de întreținere costul la încălzire pe fiecare apartament în parte și pe fiecare beneficiar. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Probleme la sistemul BRD. Serviciile băncii nu funcționează de 5 ore

Românii vulnerabili vor primi în anul 2023 un sprijin pentru plata facturilor la energie în valoare de 700 lei, de două ori/an, acesta fiind acordat din fonduri europene.  Cardurile pentru încasarea ajutoarelor vor fi emise și distribuite de Compania Națională Poșta Română, iar listele cu beneficiari vor fi întocmite de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI