Johnny Deep a fost primit cu aplauze pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, ier după-amiază. Pelicula istorică ”Jeanne du Barry”, în care superstarul american joacă rolul principal a deschis seara de film pe Croazetă. Alegerea a stârnit și controverse, dat fiind că este primul film al actorului de la procesul răsunător în care el și fosta soție Amber Harder și-au spălat rufele în public.

În fața criticilor, directorul festivalului s-a văzut nevoit să se justifice.

Citește și: VIDEO- ”E pericoloso sporgersi”, filmul lui Nae Caranfil, se relansează după 30 de ani

”Eu nu știam nimic despre imaginea lui Johnny Deep în Statele Unite. Ca să vă spun sincer, noi vedem un film (n.r. nu actorul).”, a transmis Thierry Fremaux, director Festivalul de Film de la Cannes.

Helen Mirren a făcut senzație la Festivalul de la Cannes

În atenția tuturor a fost și actrița Helen Mirren, care a uimit cu look -ul ales. Și-a vopsit părul albastru, într-o nuanță asemănătoare cu cea a rochiei splendide Del Core pe care a purtat-o. Întreaga ținută a fost completată de bijuterii cu diamante.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Bunica tatuată pe 90% din corp a dezvăluit cum arăta înainte să cheltuie 40.000 euro pe transformarea-șoc

O apariție a fost și Catherine Zeta Jones, în rochia sa roșie cu un decolteu îndrăzneț și părul lăsat lejer pe spate. Ea a fost însoțită pe covorul roșu de soțul său Michael Douglas și de fiica lor, Carys.

Festival de Film de la Cannes a ajuns la cea de-a 76 a ediție

Cea de-a 76 a ediție a fermecătorului Festival de Film promite pelicule senzaționale, etalare de talente și măiestrie, dar și unele controverse. Pentru Palme d'Or concurează 21 de filme. Șapte dintre ele sunt regizate de femei, un nou record pentru Cannes în cele aproape opt decenii de existență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si