Cui nu-i e pe plac asa primire, cu masa plina?

Ospatul acum incepe! Obligatorii inainte de An Nou sunt cum altfel decat bucatele traditionale. Lor, celor mai savuroase preparate facute chiar de gazdele pensiunii, li se alatura doua specialitati care ne lasa gura apa: un ostropel din vanat si o tochitura de mistret la ceaun.

"In Moldova, bucatele sunt cele mai bune din toata tara! Moldovencele noastre sunt stimate si apreciate pentru retele pe care le fac, pe care le prepara cu dragiste mai ales in preajma sarbatorilor.
Dupa cum vedeti si dvs, masa este plina de bucate care mai de care mai alese. Foarte bune sunt!"

Turistii au venit din toata tara cu un singur scop: sa petreaca, nu doar de Revelion, 3 zile si trei nopti!

Nu e petrecere in pensiunile traditionale din Moldova fara joc si voie buna! Asa ca turistii n-au zabovit prea mult la masa. Gazdele i-au invitat sa se prinda in hora ca sa mai faca loc bucatelor. Au rasuflat usurati apoi cu ochii la cea mai frumoase traditie dinainte de An Nou: jocul caprei!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si