Cui nu-i e pe plac asa primire, cu masa plina?
Ospatul acum incepe! Obligatorii inainte de An Nou sunt cum altfel decat bucatele traditionale. Lor, celor mai savuroase preparate facute chiar de gazdele pensiunii, li se alatura doua specialitati care ne lasa gura apa: un ostropel din vanat si o tochitura de mistret la ceaun.
"In Moldova, bucatele sunt cele mai bune din toata tara! Moldovencele noastre sunt stimate si apreciate pentru retele pe care le fac, pe care le prepara cu dragiste mai ales in preajma sarbatorilor.
Turistii au venit din toata tara cu un singur scop: sa petreaca, nu doar de Revelion, 3 zile si trei nopti!
Nu e petrecere in pensiunile traditionale din Moldova fara joc si voie buna! Asa ca turistii n-au zabovit prea mult la masa. Gazdele i-au invitat sa se prinda in hora ca sa mai faca loc bucatelor.
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro