Ne aflăm în plin sezon al magnoliilor, iar copacii plini cu flori par a fi desprinși dintr-o poveste. Chiar dacă înflorește an de an, de mai bine de 50 de ani, magnolia din fața primăriei din Iași a devenit o atracție pentru turiști și localnici. Fotografiile făcute acolo sunt un adevărat spectacol.

Citește și: EXCLUSIV: A uimit Roma cu florile ei/ Românca Mirela Mentel: ”Mă consider mai degrabă o femeie luptătoare decât o femeie de succes”

Primăria din Iași a fost colorată în roz și alb de când au înflorit magnoliile

Și prunii roșii, care au înflorit tot în această perioadă, le fac concurență magnoliilor. Florile roz sunt irezistibile, mai ales pentru fetele care nu au ratat ocazia să se fotografieze cu ele. Iustinei îi place să aibă ca amintire cât mai multe poze așă că nu ratează nicio ocazie.

Iustina: ”Este un sezon minunat în care florile înfloresc și totul prinde viață. Luna aceasta totul prinde curaj, culoare și pozele rămân amintiri pe viață, rămân clipe în care noi ne bucurăm de ele peste ani. ”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu un așa decor, fotogrrafii din Iași nu au putut rămâne în studio așa că ședințele foto au fost făcute în aer liber.

Paul Pădurariu, fotograf: ”Odată cu venirea căldurii ne mutăm din studio fiindcă ne oferă atât de multe oportunități și copiii se pot juca în spațiu mult mai frumos, mult mai liberi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si