Cum sa intri, intr-un magazin, plin cu simbolurile reducerilor si promotiilor si.... sa iesi cu mana goala? Asta isi spun, zile acestea, cei care ajung printre rafturile pline cu haine si accesorii la preturi atractive.

Cei care se pregatesc pentru primavara, dar nu tin neaparat sa isi cumpere din colectiile actuale, gasesc bluze cu preturi de la 29 de lei, geci de la 159 de lei sau pantaloni de la 69 de lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu iti trebuie decat timp si rabdare sa te uiti la fiecare lucru in parte. Cand vine vorba de cumparaturi, doamnele si domnisoarele au alaturi un ajutor de nadejde.

Chiar si ei se lasa atrasi de unele produse la preturi reduse.

Magazinele de bijuterii nu sunt nici ele ocolite in perioada reducerilor, mai ales ca preturi sunt scazute cu pana la 50 la suta.

Sezonul reducerilor este o ocazie buna pentru multi de a-si completa garderoba, iar aceasta perioada va tine pana la jumatatea lunii aprilie, cand in magazine deja vor fi prezente colectiile de primavara- vara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si