Un caz șocant care se putea trasnforma într-o tragedie a avut loc la Ploiești. O femeie ar fi încercat să incendieze primăria, furioasă că nu a primit o locuință socială, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Furia a făcut-o să recurgă la un gest șocant: a încercat să incendieze primăria

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost pe cale să comită o tragedie.

Se pare că femeia ar fi fost furioasă din cauza faptului că primăria nu i-ar fi acordat o locuință socială.

Citește și: Un viceprimar și soția sa, de urgență la spital după ce au mâncat aceste ciuperci! Greșeala fatală pe care a făcut-o bărbatul i-a adus pe ambii în stare gravă

A încercat să incendieze Primăria din Ploiești

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia ar fi făcut solicitările necesare către adminsitrația municipalității, care ulterior, i-ar fi fost refuzate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din cauza furiei, femeia a mers la Primăria din Ploiești, unde administrația serviciilor sociale comunitare, cu scopul de a se răzbuna.

Conform aceleiași surse, femeia ar fi avut în posesia sa un recipient de 500 ml, în care ar fi avut o substanță inflamabilă, pe care a aruncat-o pe podeaua clădirii. Aceasta ar fi început să amenințe că va incendia primăria, având în mână o brichetă.

Reprezentanții autorităților care asigurau paza la primărie au intervenit la rapid și au imobiliat-o pe femeie. Aceasta a fost oprită la timp, înainte de a produce o tragedie.

Citește și: David Popovici, în semifinale la Campionatul European de nataţie de la Belgrad. A obținut cel mai bun timp la proba de 200 de metri

A încercat să incendieze Primăria din Ploiești

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile ar fi dechis un dosar penal în care se cercetează infracțiunea de tentativă la distrugere. Conform aceleiași surse, femeie ar suferi de probleme psihice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si