Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit în stare gravă în toaleta unui mall din Constanța. Din primele informații, se pare că acesta și-a provocat de unul singur mai multe răni la nivelul gâtului.

Autoritățile au fost anunțate despre incident luni, în jurul orei 13:07. O ambulanță a ajuns în scurt timp la centrul comercial și i-a acordat primul ajutor bărbatului.

Citește și: Un biciclist de 72 de ani, mort după ce s-a dezechilibrat și a ajuns în fața unui camion. Nu s-a mai putut face nimic pentru bătrânul din Albaâ

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

tentativa sinucidere, mall, constanta

Bărbatul a ajuns de urgență la spital 

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care şi-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înţepător, pe fondul unor probleme personale.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz, pentru a afla ce s-a petrecut mai exact cu bărbatul rănit în toaleta centrului comercial.

Citește și: Cine este Maria, românca ucisă în Italia de un militar american și găsită pe câmp, la zeci de metri distanță de locul accidentului

tentativa sinucidere, mall, constanta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si