Close sidebar
Close sidebar

A infectat cu HIV 32 de femei in mod voit. Ce il asteapta acum pe barbatul care a intretinut relatii inclusiv cu o fata de 14 ani

Un barbat de origine italiana a facut un gest reprobabil care i-a adus 24 de ani de inchisoare. Barbatul, de meserie contabil, a infectat in mod intentionat cu HIV peste 30 de femei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Valentino Talluto ar fi intretinut relatii intime neprotejate cu cel putin 53 de femei, desi fusese diagnosticat cu HIV in 2006. Una dintre tinere avea doar 14 ani cand a inceput relatia cu el, potrivit stirileprotv.ro. Folosea diverse modalitati pentru a le intalni pe viitoarele sale partenere sexuale. Adesea apela la site-urile de socializare si la cele matrimoniale.

Nu doar ca omitea sa le informeze despre boala sa, ci inventa tot felul de pretexte putin credibile pentru a evita sa foloseasca prezervativul. Victimele au vorbit despre argumentele pe care le aducea barbatul pentru a le convinge sa intretina relatii sexuale in mod neprotejat. Le spunea ca este alergic la materialul din care este fabricat prezervativul sau ca se testase curand si ca rezultatele au fost unele perfect normale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cele mai multe dintre victimele barbatului erau studente. Trei dintre iubitii femeilor cu care Valentino a intretinut relatii sexuale au fost infectati la randul lor cu HIV, iar bebelusul uneia s-a nascut seropozitiv.

in ciuda faptului ca acuzatul a sustinut in fata instantei de judecata ca infectarea femeilor a fost una facuta strict din imprudenta, nu cu intentie, judecatorul l-a condamnat la 24 de ani de inchisoare, fara drept de apel. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI