Close sidebar
Close sidebar

S-a speriat și a înghițit toate drogurile pe care le avea asupra lui când l-a oprit poliția. Tânăr de 31 de ani din Slatina, mort într-un control de rutină

Un tânăr de 31 de ani din Curtișoara, județul Olt, a intrat în stop cardiac și a murit după ce s-a speriat de controlul polițiștilor rutieri și a început să înghită toate drogurile pe care le avea asupra sa. Tânărul nu mai avea nicio rudă în viață, dar avea antecedente pentru deținerea și vânzarea de substanțe psihoactive.

Sorin Negru,

Caz șocant în Slatina. A murit din cauza unei supradoze! 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul avea asupra sa un plic de plastic cu aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, precum și o țigaretă confecționată artizanal.

Citește și: El este jandarmul prins cu droguri în mașină, dar și cu un cântar într-o comună din Cluj. Sora, dar și tatăl lui Dan Ilea au probleme cu legea

Bărbatul s-a speriat și a apucat să înghită o cantitate prea mare din drogurile pe care le avea, supradoza fiindu-i fatală.

Totul s-a întâmplat marți seară, în jurul orei 22:25, când un polițist din Slatina, aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina.

Autoturismul a oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit Olt-Alert.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Întrucât în autoturism se aflau mai multe persoane față de locurile prevăzute (6 persoane), polițistul a solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru legitimarea și controlul corporal al acestora.

Tânărul s-a grăbit să înghită drogurile din pliculeț

„În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că una dintre persoane (un tânăr de 31 de ani, din județul Olt) mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic.
Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Ulterior, tânărul a declarat că în interiorul s-ar fi aflat aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal.

Înainte de a scoate pliculețul din gură, se pare că tânărul a apucat să înghită o parte din conținut, drept pentru care polițistul au solicitat, de urgență, un echipaj de la Ambulanță.

Ce s-a întâmplat după ce a fost chemată Ambulanța

La scurt timp după chemarea echipajului medical, tânărul a intrat în stop cardio-respirator, iar polițistul a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Totul a fost în zadar,  pentru că tânărul a decedat. „Echipajul medical, ajuns la fața locului, a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Biroul Rutier Slatina, care a testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cine era tânărul de 31 de ani, mort după supradoză

Tânărul care a murit era din Curtișoara, județul Olt. Nu avea rude, iar părinții lui au decedat. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit surselor Stirile Kanal D, el avea antecedente. A fost condamnat în 2022 pentru deținere și vânzare de substanțe psihoactive, mai precis etnobotanice.

Atunci a fost condamnat la 9 luni, cu suspendare. Totodată, anul acesta a fost pusă în mișcare o acțiune penală după ce bărbatul a fost depistat în trafic sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În timpul controlul de marți seară, în mașina în care era și tânărul se aflau în total 6 bărbați (cu tot cu el), cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani. Trei dintre ei erau din Olt, alți trei din Vâlcea, informează corespondentul Stirile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI