Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism care conducea regulamentar! Șoferul utilajului nu a acordat prioritate

Un barbat care se afla la volanul unui buldoexcavator, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune directă cu un autoturism care de deplasa regulamentar.

Elena Tasca,

Accident Sibiu

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un grav accident s-a petrecut astăzi în municipiul Sibiu. Un bărbat aflat la volanul unui buldoexcavator, a intrat într-o intersecție fără a acorda prioritate și a intrat în coliziune directă cu un autoturism care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat în fiarele mașinii.

Mai multe informații sunt oferite de Anca Marin, jurnalist Știrile Kanal D.

Șoferul buldoexcavatorului nu a acordat prioritate

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Nu a acordat prioritate și a intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism

Șoferul unui buldoexcavator nu a acordat prioritate într-o intersecție din municipiul Sibiu, DN 7H cu Calea Șurii Mici.

În acel moment, buldoexcavatorul a intrat în coliziune directă cu un autoturism care se deplasa regulamentar.

La volanul buldoexcavatorului se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani, care în momentul traversării intersecției DN 7H (Salzburg) cu Calea Șurii Mici, nu a acordat prioritate autoturismului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care avea drept pasager o femeie de 52 de ani. Cei doi se deplasau de pe A1 către aeroport.

În urma impactului puternic, șoferul autoturismului a rămas încarcerat între fiarele mașinii.

Bărbatul a fost extras în siguranță de către autorități și a fost transportat la spital, în stare conștientă. Femeia care îl însoțea pe bărbat nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- O urmărire ca în filme între două autospeciale de poliție și un tânăr. Deznodământul: 2 polițiști au ajuns la spital

A intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"Un bărbat a rămas încarcerat, având nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost extras din mașina, conștient. A primit îngrijiri medicale la fața locului având o plagă la braț. Acesta este transportat la UPU Sibiu conștient. În accident au mai fost implicate alte 3 persoane care din fericire nu au avut nevoie de îngrijiri medicale", se arată în comunicatul transmis de ISU Sibiu.

La fața locului au intervenit imediat un echipaj de poliție, un echipaj SMURD cu un medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI