Un bărbat în vârstă de 28 de ani a provocat haos la primăria Curtea de Argeș. Bărbatul a intrat în clădire cu un cuțit și o cheie metalică și a început să facă un scandal monstru.

Și-a îndreptat atenția în special spre paznici, pe care i-a amenințat după ce aceștia l-au avertizat că nu poate intra cu briceagul în instituție și l-au rugat să plece.

Nu doar că nu a părăsit zona, dar scandalagiul s-a enervat și mai tare.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele la o școală din Caraș-Severin! Un elev de 15 ani, lovit de un băiat cu 2 ani mai mare. Totul ar fi pornit de la o fată

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

scandalagiu, primarie arges, cutit, politie

Bărbatul nu a vrut să plece din primărie până nu au venit polițiștii 

Polițiștii au fost chemați la primăria Curtea de Argeș pentru faptul că bărbatul tulbura liniștea și ordinea publică. Când au ajuns, oamenii legii l-au imobilizat pe individ și l-au dus direct la sediul Poliției. 

„Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 28 de ani, din Mălureni, ar fi pătruns în holul instituției, unde ar fi adresat amenințări cu acte de violență, având în mână un briceag, și ulterior o cheie metalică, pe fondul unor discuții contradictorii cu personalul de pază, referitoare la respectarea normelor de acces în sediul instituției”, a transmis Poliția Argeș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și amenințare.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de joi și urmează să ajungă în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. 

Citește și: VIDEO Femeia care a jefuit și incendiat casa soțului, un afacerist din Bragadiru, reținută pentru 30 de zile. Soția a fost ajutată chiar de tatăl său

scandalagiu, primarie arges, cutit, politie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si