Femeia in varsta de 68 de ani care a fost batjocorita locuia singura si are grave probleme de handicap. In noaptea de sambata spre duminica, Mihai Moisanu in varsta de 24 de ani a petrecut la o discoteca din comuna Popricani, iar, in drum spre casa, s-a oprit la poarta batranei.

A intrat in casa femeii, a lovit-o cu salbaticie, iar mai apoi ar fi abuzat-o.Maricica

Pelin, femeia batjocorita, a reusit sa scape din mainile agresorului pe la ora 4:00. Atunci ar fi mers la o ruda si ar fi povestit totul. In tot acest timp agresorul dormea linistit pe patul femeii.

"Pe la ora patru a venit la usa mea. A batut de cateva ori. M-am dus si am deschis sa vad ce se intampla. Maricica mi-a spus ca a intrat cineva peste ea, a abuzat-o si a batut-o. Oricum, era lovita, speriata, am vazut ca avea sange pe picioare", a spus o ruda de-a femeii abuzate.

Cand a aflat ce s-a intamplat, nepoata femeii abuzate si-a facut curaj si a mers sa vada daca intr-adevar agresorul mai este inca in pat.

"M-am dus sa vad daca individul mai este acolo. L-am vazut dezbracat, cu fata in jos pe pat. Atunci am sunat la 112 si a venit politia. A fost incatusat si luat", a mai precizat nepoata femeii.

Impreuna cu politistii au ajuns la locul faptei si un echipaj medical.

Dupa ce i-a acordat batranei primele ingrijiri medicale, echipajul a transportat-o pe aceasta la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde a ramas internata. Politistii au deschis un dosar penal pentru abuz si intrarea prin efractie. Daca tanarul va fi gasit vinovat, isi va petrece urmatorii ani dupa gratii, scrie BZI.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In tot acest timp intreaga comunitate sta cu sufletul la gura. "Eu nu stiu ce suflet pot avea oamenii astia. Femeia asta este vai de capul ei, are handicap, e batuta de soarta. Cum poate unul de 20 si ceva de ani sa intre peste ea si sa-si bata joc? Eu stau cu usile incuiate. Am zis ca o sa-mi iau un sprey sau ceva sa-i dau in ochi la vreo unul daca vine. Imi este teama, ca si eu stau singura", a declarat o vecina de-a femeii abuzate.

Sursa foto: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si