Incident grav, azi-noapte în localitatea Ghimpați, din județul Giurgiu. Un bărbat a venit înarmat în casa altui bărbat şi a tras mai multe focuri de armă.

Ce au anunțat oamenii legii în acest caz

Proprietarul imobilului spune că cel care ar fi tras în casa sa este chiar ginerele, care potrivit bărbatului ar fi avut emis pe numele său ordin de protecție pentru a nu se mai apropia de fată.

Mai mult decât atât, bărbatul i-ar fi spus în repetate rânduri socrului că îl va ucide prin împușcare.

Citește și: Durere fără margini, după ce Mihaela Pantilimon, o profesoară de religie din Focșani, a murit: „Un om blând, minunat”

Norocul proprietarului imobilului a fost că nu era acasă în momentul în care acest bărbat şi-a făcut apariția şi a început să tragă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției şi mascații.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este autorul masacrului de la o școală din Belgrad? Copilul de doar 13 ani a ucis pe loc 9 persoane, după ce a tras multiple focuri de armă: „Sunt un psihopat care trebuie să mă calmez”

Citește și: Câți bani vor primi doi bărbați care au stat pe nedrept 17 ani în închisoare

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Polițiştii au deschis o anchetă în acest caz, urmează să audieze persoanele implicate, iar bărbatul care a tras cu arma urmează să fie identificat şi tras la răspundere.

Citește și: Antrenorul de la SCM Zalău a transmis un mesaj plin de durere, după înmormântarea fiicei sale. Kobiljski Dragan a vorbit cu greu despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si