Close sidebar
Close sidebar

A intrat in garaj si si-a gasit sotul dezbracat si fara suflare. A incremenit cand a vazut cine era langa el

Natalya Nalyotova, o rusoaica in varsta de 38 de ani a avut parte de o experienta cumplita. Femeia a intrat in garaj, acolo unde sotul ei petrecea ore in sir sub pretextul ca repara masina, si l-a gasit pe acesta dezbracat si fara suflare. Langa el zacea o femeie, dezbracata si ea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Denis, un sofer de TIR din Rusia, a fost gasit mort in garajul sau chiar de catre sotie, ingrijorata ca acesta sta de prea multe ore acolo. Cand a intrat, Natalya a incremenit. Sotul sau era in masina impreuna cu o alta femeie, iar ambii erau dezbracati.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

S-a apropiat de ei si a vazut ca niciunul nu respira. Ingrozita, femeia a sunat la numarul de urgenta, iar o ambulanta a ajuns la fata locului. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Denis si pentru amanta acestuia, Alyona (30 de ani), o femeie casatorita si mama a doi copii.

Cauza mortii acestora a fost intoxicatia cu monoxid de carbon.
Denis avea si el un fiu in varsta de 14 ani, care este in stare de soc.

Sursa: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI