Nastya Obruchnikova, o eleva descrisa de catre profesori ca sclipitoare, a plecat impreuna cu colegii de clasa sa manance intr-un fast food, in Kostroma, Russia, potrivit thesun.co.uk.

Imediat ce s-a asezat si si-a dat jos pardesiul, adolecenta de 17 ani s-a plans ca se simte rau. Cateva minute mai tarziu, fata s-a prabusit, potrivit Libertatea.

Colega care o insotise

a povestit jurnalistilor ca tot incidentul s-a petrecut fulgerator.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Abia a intrat, si-a scos hainele si si-a pus capul pe masa. Am intrebat-o daca e bine, dar nu a raspuns. Un minut mai tarziu s-a prabusit, cazand sub masa. Prietenii ei au ridicat-o si au pus-o pe o canapea, am chemat o ambulanta si am informat personalul restaurantului”.

Grav este ca martorii sustin ca in local se afla si un medic, insa acesta nu a schitat niciun gest pentru a o salva pe tanara.

Tarziu, un alt cadru medical a incercat sa o salveze, insa a fost prea tarziu.

Mama elevei a spus ca fiica ei se plansese de dureri in piept cu o saptamana inainte.

Femeia asteapta acum rezultatele autopsiei pentru a afla cu exacitate cauza mortii, desi este de asteptat ca adolescenta sa fi suferit un atac de cord, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si