O tânără de 21 de ani a intrat în șoc anafilactic după ce a consumat un pahar de cafea, într-un aeroport, informează dailymaily.co.uk, citat de antena3.ro.  Ce se afla în băutura tinerei? Familia acesteia se pare că a depus o plângere după cele întâmplate. 

Cafeaua care îi putea fi fatală unei tinere de 21 de ani

Viața unei tinere de 21 de ani ar fost pe cale să se încheie brusc, după ce a consumat o cafea într-un aeroport.

Incidentul tragic a avut loc în aeroportul Son Sant Joan, situat în apropiere de capitala Palma, în Majorca.

Tânăra și-ar fi cumpărat o cafea de la un tonomat aflat în aeroport și a simțit imediat că gustul cafelei ar fi ciudat. Când s-a uitat în pahar, tânăra a observat o mulțime de insecte care se aflau în băutură, dar și pe paharul de carton, potrivit dailymail.

Citește și: Cele 5 alimente care îți otrăvesc organismul și trebuie evitate. "Asta este cea mai nocivă dintre toate". Un medic celebru face "lista neagră" pentru sănătate

insecta pahar

Ireal ce se afla în paharul tinerei

[Sursa foto: istockphotos]

După ce a luat câteva înghițituri de cafea, tânăra se pare că a intrat în șoc anafilactic. Fața tinerei a început să se umfle și ar fi început să prezinte dificultăți de respirație.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Echipajul medical prezent în aeroport i-a oferit tinerei adrenalină și alte medicamente pentru a-i salva viața. Tânăra a fost apoi transportată la un spital din Palma, unde a fost internată 36 de ore în secția de terapie intensivă.

Citește și: Pasageră în pericol de șoc anafilactic, după ce personalul din avion a servit produse cu căpșuni: ”Mă puteau ucide”

pahar carton

Foto simbol- pahar de carton

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citate anterior, familia tinerei se pare că a înaintat o plângere împotriva reprezentanților aeroportului. Aceștia susțin că acele insecte găsite în paharul tinerei ar fi putut produce o crimă și atrag atenția că dacă tonomatul de cafea ar fi fost îngrijit corespunzător, nu s-ar fi ajuns în această situație.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si