Un bărbat care s-a simțit rău pe stradă, a intrat într-o farmacie pentru a cere ajutor. Acesta nu a mai apucat să spună ce probleme are, deoarece s-a prăbușit și a murit pe loc.

Citește și: Nepotul lui Robert De Niro a murit la doar 19 ani. Tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul de pe Wall Street

Incidentul în care a fost implicat bărbatul de 57 de ani a avut loc în cartierul Grădiște din Arad.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit victima în stare de inconştienţă. Au fost efectuate manevre de resucitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul.   

Citește și: Mai mulți copii au leșinat din cauza căldurii, într-un tren care mergea la Constanța

Mai mulți copii au leșinat din cauza căldurii, într-un tren care mergea la Constanța

Temperaturile extreme continuă să facă ravagii. Mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au leșinat într-un tren care mergea spre Constanța.

Mai mulți copii dintr-un grup de 50 de elevi au leșinat în trenul IR 1589 Bucureşti Nord-Constanţa, din cauza căldurii excesive. Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale.  La Fetești trenul a oprit, iar ambulanțele îi așteptau pe copii.  Din Feteşti până în Constanţa încă 2 copii au resimţit stări de rău, trenul având o întârziere de 40 de minute.

La gara din Constanţa, copii au fost preluaţi de părinţii lor. 

Citește și: VIDEO- Sătmărean mort pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"CFR Călători informează cu privire la situația survenită în trenul IR 1589 care circulă pe ruta Brașov (plecare 13.20) – București Nord (plecare 16.02) – Constanța (sosire 18:54),  și care are în compunere  vagoane cu instalație de climatizare. Din cauza temperaturilor ridicate și a gradului mare de utilizare, instalația de climatizare a intrat în regim de avarie după plecarea din București. O persoană a anunțat șefa de tren că se simte rău, motiv pentru care personalul CFR Călători  a apelat Serviciul 112. 

Citește și:  Informare din partea CFR Călători: Trenurile ar putea avea întârzieri din cauza caniculei

Sătmărean mort pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor

Situaţie revoltătoare, în plină zi, pe o stradă din Satu Mare .  Un bărbat de 49 de ani a murit pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor. Zeci de minute s-au chinuit medicii să îl readucă la viață, din păcate fără succes, informează Observator. Deşi la acea oră pe acolo treceau mai mulţi oameni, nimeni nu a sărit să îl ajute pe bărbatul căruia i se făcuse rău.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață culegând flori. Acesta voia să îi dăruiască soției sale o floare de mimoză 

La un moment dat, doi tineri au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Din nefericire însă, deşi i-au aplicat manevre de resuscitare, medicii nu au mai reuşit să îl readucă la viaţă pe bărbat. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei pentru determinarea cauzelor exacte care au dus la decesul bărbatului.  

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si