HOTUL PACALIT DE VICTIMA

"Telefonul tocmai a fost furat. In Amsterdam. Naivul nu l-a oprit inca, telefonul este in continuare conectat. Sa vedem daca il putem urmari"

Asa incepe unul dintre cele mai neobisnuite documentare pe care le-ati vazut vreodata. Acest tanar a vrut sa afle ce se intampla cu telefoanele care sunt furate zi de zi in Amsterdam. A instalat o aplicatie ce ii permite sa monitorizeze pe ascuns orice actiune si s-a lasat apoi, efectiv, jefuit.

Ce ati auzit este o inregistrare facuta in secret din buzunarul hotului. Adevaratul proprietar putea, practic, sa controleze aproape orice functie a telefonului, asa ca a aflat rapid cine este persoana care l-a jefuit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

DOCUMENTARUL UNUI TELEFON FURAT

"Ca sa aflu cat mai multe despre hot am facut mai multe poze si inregistrari video timp de cateva zile", mai spune acesta.

Fara sa stie ca din pradator s-a transformat in prada, hotul si-a vazut de viata. Doar ca absolut tot ce a facut a fost si inregistrat, inclusiv intalnirile amoroase cu diferite femei.

Dar si confesiunile amicale:  "Eu stau cu ea la nivelul ei.

Fac ce vrea ca sa obtin ce vreau. Sunt indragostite de mine".

Spionajul permanent a avut, totusi, si un efect neasteptat: tanarului a inceput sa-i fie mila de suspect, care dormea, uneori, prin adaposturi:  "Intr-o zi i-a scris unui prieten, spunandu-i ca nu are suficienti bani pentru un bilet de autobuz. Chiar era atat de sarac?"

Dupa 2 saptamani de filaj, telefonul a disparut ca din senin.

Cel mai probabil a fost inchis si vandut mai departe. 7 luni mai tarziu se reactiveaza. In ce tara credeti?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si