Close sidebar
Close sidebar

A leșinat, iar când a ajuns la spital, medicii i-au pus urgent un stimulator cardiac! Ce obicei a adus-o în această stare

O tânără a ajuns la spital din cauza unui obicei pe care mulți tineri îl au. De ce i-au montat medicii un stimulator cardiac.

M.V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

O femeie care ajunsese să consume nu mai puțin de șase doze de energizant în fiecare zi a primit o veste șocantă din partea medicilor.

Tânăra mamă în vârstă de 33 de ani a ajuns să poarte un stimulator cardiac din cauza dependenței de băuturi energizante.

Cantitatea de zahăr din energizante pe care o consuma zi de zi a dus-o pe Samantha Sharpe la punctul de a leșina în urmă cu un an.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Când a ajuns la spital, medicii i-au spus că este pe punctul de a face diaber și de a dezvolta pietre la rinichi din cauza cantității uriașe de zahăr pe care o lua din băuturile care îi ofereau zilnic mai multă energie pentru a-și crește cei trei copii.

Femeia ajunsese să bea șase băuturi zilnic

Totul se întâmpla în urmă cu un an, când doctorii i-au montat un stimulator cardiac.

„Am trei copii și lucrez, iar acest stil de viață m-a dus la consumul de energizante. Lucrez seara, așa că ele mă ajutau să fiu trează ziua. Mă trezeau și mă ajutau să fiu activă. Am stat opt luni acasă, însă am continuat.

În 2014, beam cinci sau șase băuturi pe zi, până când mi s-a montat în luna februarie 2018 un stimulator cardiac ”, a dezvăluit femeia, căreia inima începuse să îi bată din ce în ce mai tare, cauzându-i palpitații.

Chiar dacă medicii spun că dependența de energizante a fost un factor care a contribuit la degradarea stării sale de sănătate, specialiștii spun că nu sunt siguri care este cauza principală.

Acum, aceasta a început o nouă viață, iar la fiecare șase luni trebuie să meargă la control. În plus, peste 10 ani, aceasta trebuie să își înlocuiască stimulatorul. De asemenea, aceasta atrage atenția asupra acestor băuturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI