Un bărbat din București a șocat prin acțiunile făcute, în cursul serii de 2 iulie. În timp ce era transportat către spital, acesta a lovit ambulanțierul, după care a luat decizia de a sări în Dâmbovița, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

A lovit ambulanțierul și apoi a sărit în Dâmbovița

Incidentul șocant s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20:40.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani se pare că era transportat cu o ambulanță, de la Spitalul Elias către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Citește și: Edi Iordănescu, decizie după eliminarea României de la EURO 2024: „Familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa”. Renunță la națională?

Foto simbol- Ambulanță

[Sursa foto: istockphotos]

Pe drum, potrivit informațiilor transmise de aceeași sursă, pacientul ar fi devenit recalcitrant si necooperant. Șoferul ambulanței a oprit autospeciala cu intenția de a-și ajuta colegul să gestioneze situația generată de pacient.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În acel moment, bărbatul l-a lovit pe șofer în piept, a coborât din ambulanță și a sărit în Dâmbovița.

La fața locului au intervenit de urgență mai mulți polițiști, care au sărit după bărbat în apă și au reușit să îl imobilizeze.

Citește și: VIDEO „Ca anul ăsta n-a fost niciodată” Căldura din trenuri îi scoate din minți pe călători. Cu toate acestea, CFR spune că majoritatea vagoanelor au aer condiționat

Foto simbol- Dâmbovița

[Sursa foto: istockphotos]

„Imediat, un polițist din cadrul Secției 14, împreună cu alți doi polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sosiți în sprijin, au intrat în apă și l-au imobilizat pe bărbat”, se arată în informațiile transmise de Poliția Capitalei.

În cauză a fost deschis un dosar penal, din oficiu, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si