Cei doi au fost provocați să împartă o bucățică de ciocolată, dar nu oricum, ci pasional. Alex Stoica și Adriana s-au lăsat purtați de val și și-au bucurat fanii cu un sărut în premieră.

Avem un nou cuplu pentru marea finală ”Puterea Dragostei”

Recent cei doi au fost surprinși într-o plimbare romantică pe Bosfor, ba chiar mai mult, Adriana a ținut să împărtășească asta cu urmăritorii săi.

Cei doi concurenți ai emisiunii ”Puterea Dragostei”, păreau destul de îndrăgostiți și fericiți unul lângă celălalt.

Citeste si: Cu ce se ocupă Andrei Luca de la „Puterea Dragostei” după despărțirea de Aya? Cristian Comănici s-a lăsat pe mâna lui

O bucată de ciocolată a aprins pasiunea în ”casa iubirii”.

Cei doi concurenți, Alex și Adriana au fost nevoiți să împartă o bucățică de ciocolată, iar cei doi au făcut-o cu stil, spre uimirea colegilor lor. În timp ce savurau ciocolata, buzele lor s-au atins spre deliciul celor din casă, dar și al telespectatorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sărutul și posibilul cuplu au venit înainte de marea finală, să-și fi dat seama cei doi de sentimentele lor sau să fie pură strategie, după cum îi acuză unii din casă. În contextul în care Alex se află la un pas de Marinescu în preferințele fanilor.

Rămâne de văzut dacă iubirea celor doi se va concretiza sau rivalii din casă vor sta în calea fericirii lor.

Citeste si: Lovitură de teatru la "Puterea Dragostei". Maria, cu bagajele făcute, îl amenință pe Marinescu: "O să vorbesc..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si