O femeie din Canada a avut parte de șocul vieții sale. Aceasta a descoperit că a fost înșelată de propriul soț, după ce acesta și-a dat ultima suflare. Văduva a recurs apoi la un gest de-a dreptul șocant, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

Femeia s-a simțit trădată de soțul decedat: "A mâncat-o" 

Cu puțin înainte să își vadă soțul dându-și ultima suflare, femeia se pare că a aflat că a fost înșelată toată viață de cel pe care l-a iubit.

Acesta a decoperit trădarea soțului în timp ce căuta morga la care era depus cadavrul soțului, pentru că acesta decedase în Texas.

Femeia a luat dispozitivul bărbatului pentru a căuta numărul unității medicale și a observat istoricul de navigare. Așa a descoperit că bărbatul său era dependent de filmele pentru adulți și în căutările lui se aflau site-urile de escorte. Astfel, femeie a descoperit cum, cu cine și unde își programa soțul întâlniri. De asemenea, a descoperit că bărbatul avea un apartament special închiriat pentru întâlniri, iar zilele petrecute până târziu la birou erau, de fapt, minciuni.

Citește și: Ea este Marie, baschetbalista de 26 de ani găsită fără viață în propria locuință! Tânăra juca la CSM Târgoviște: "R.I.P, Marie Tyra"

Poză cu cei doi la nuntă

[Sursa foto: Instagram Jessica Waite/ nypost.com]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

După experiența trăită, văduva a scris o carte în care povestește detalii despre căsnicia sa, dar și despre cum s-a vindecat după ce a aflat că a fost înșelată.

Femeia a declarat că nu a trecut niciodată peste moartea soțului, dar nici peste trădarea acestuia.

Ea a mărturisit că, pentru a se liniști, a mâncat o parte din cenușa acestuia, iar o parte din rămășițele bărbatului le-a amestecat cu fecalele câinelui.

Am profanat rămășițele partenerului meu în viață. Dar apoi, în disperare și vinovăție, a luat mai mult din cenușa lui și chiar am mâncat-o. Rămășițele se simt uscate la vârful degetelor mele, mai grosiere decât praful de copt, mai granulate decât sarea. Se amestecă cu apa lacrimală, un noroi mineral pe dosul limbii mele Am fost detașată de realitate în urma morții lui Sean, a declarat văduva.

Citește și: „O minune de om” Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită cu mașina de o șoferiță! Coincidență stranie, tragicul eveniment s-a produs chiar după ce femeia și-a înmormântat socrul 

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Kate Middleton, din nou la spital! Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

În prezent, femeia se află într-o altă relație, dar mărturisește că o parte din ea a murit cu primul soț.

Mă simt mai bine și mai puternică decât înainte, dar încă plâng aproape în fiecare zi și încă simt că o parte din mine a murit, a declarat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si