Un băiat, în vârstă de cinci ani, a murit după ce a mâncat shaorma. Părinții i-au cumpărat o „shaorma la ofertă”. Încă 700 de oameni au ajuns de urgență la spital din cauza shaormei. Oamenii au mâncat la un restaurant din Iordania, situat la nord de capitala Amman.

Un băiat, în vârstă de cinci ani, a murit după ce a mâncat shaorma

Restaurantul prezenta o ofertă de nerefuzat.

Prețul unui singur produs era de un euro și 20 de cenți, însă carnea folosită pentru prepararea sutelor de shoarma era stricată.

a mâncat shaorma a murit

Citeste si: VIDEO -  Mărturia cutremurătoare a mamei copilului ucis de propriul tată: ”Simt o bucurie că trăiește și toată viața o să aibă fapta în fața lui”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis: "Școala nu va începe în condiții normale, în mod sigur". Care este scenariul cel mai probabil

Citeste si: VIDEO| Mărturia exclusivă a lui Călin Pană după ce a fost bătut de interlopi

Toți oamenii care au mâncat din acel restaurant au început imediat să se simtă rău. Ei au fost transferați la multe spitale din al-Balqa şi Amman.

Ministerul Sănătății din Iordania a declarat că mai mulți copii sunt în stare critică.

Ce pedeapsă au primit vinovații

Oamenii legii au luat măsuri. Carnea folosită pentru prepararea shaormei a mers direct la laborator. Specialiștii au descoperit că ea conținea mai multe bacterii. Restaurantul din Iordania a fost închis, iar angajații au fost pedepsiți.

Citeste si: Breaking news! Un alt oraș din România impune purtarea obligatorie a măștii de protecție. Când va intra în vigoare măsura?

Patronul restaurantului cu pricina a fost arestat de către polițiștii din Iordania urmând să răspundă în fața legii pentru faptele sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si