Natasha Ednan-Laperouse, in varsta de 15 ani, a intrat in stop cardiac, in timp ce zbura spre Nisa, la scurt timp dupa ce a mancat un sandvis pe care l-a cumparat din aeroportul Heathrow. 
 
Potrivit BBC, tatal fetei a povestit ca tanara a suferit o reactie alergica severa la semnintele de susan din sandvis. Natasha a mancat o bagheta cu anchinare si crema de masline pe care o cumparase din aeroportul londonez.
"Corpul ei era acoperit de umflaturi mari si rosii, de parca ar fi fost intepata de sute de meduze. Era prima oara cand vedeam asa ceva- imi era clar ca avea o reactie alergica foarte puternica. Se simtea foarte rau, dupa care a inceput sa respire greu", a povestit tatal fetei. 
 
Barbatul i-a facut fiicei sale doua injectii cu adrenalina, insa eforturile lui au fost in zadar. "Mi-a zis ca tot nu poate sa respire, se uita disperata la mine si mi-a zis: "T ata, ajuta-ma, nu pot sa respir. Acestea au fost ultimele cuvinte", a mai mentionat tatal Natashei. 
 
Autoritatile au demarat o ancheta care a scos la iveala ca firma producatoare a sandvisului este principala vinovata pentru decesul fetei, caci nu a scris pe eticheta ca bagheta ar putea contine seminte de susan.
Familia cere modidficarea legii, astfel incat etichetarea sa fie facuta corect. 
 
sursa foto: BBC 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si