Close sidebar
Close sidebar

A mancat un sendvis in avion si a murit. Ce i-a provocat moartea

Natasha Ednan-Laperouse, in varsta de 15 ani, a intrat in stop cardiac, in timp ce zbura spre Nisa, la scurt timp dupa ce a mancat un sandvis pe care l-a cumparat din aeroportul Heathrow.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Natasha Ednan-Laperouse, in varsta de 15 ani, a intrat in stop cardiac, in timp ce zbura spre Nisa, la scurt timp dupa ce a mancat un sandvis pe care l-a cumparat din aeroportul Heathrow. 
 
Potrivit BBC, tatal fetei a povestit ca tanara a suferit o reactie alergica severa la semnintele de susan din sandvis. Natasha a mancat o bagheta cu anchinare si crema de masline pe care o cumparase din aeroportul londonez. "Corpul ei era acoperit de umflaturi mari si rosii, de parca ar fi fost intepata de sute de meduze. Era prima oara cand vedeam asa ceva- imi era clar ca avea o reactie alergica foarte puternica. Se simtea foarte rau, dupa care a inceput sa respire greu", a povestit tatal fetei. 
 
Barbatul i-a facut fiicei sale doua injectii cu adrenalina, insa eforturile lui au fost in zadar.
"Mi-a zis ca tot nu poate sa respire, se uita disperata la mine si mi-a zis: "T ata, ajuta-ma, nu pot sa respir. Acestea au fost ultimele cuvinte", a mai mentionat tatal Natashei. 
 
Autoritatile au demarat o ancheta care a scos la iveala ca firma producatoare a sandvisului este principala vinovata pentru decesul fetei, caci nu a scris pe eticheta ca bagheta ar putea contine seminte de susan.
Familia cere modidficarea legii, astfel incat etichetarea sa fie facuta corect. 
 
sursa foto: BBC 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI