Italianul era antivaccinist convins, însă avea nevoie de certificatul verde  care este obligatoriu. Astfel că a căutat o soluție pentru a-l obține. Individul și-a achiziționat un braț de silicon, astfel încât serul să nu ajungă în corpul său și a mers să se imunizeze. Cum a reacționat când a fost prins.

Certificatul verde a ridicat numeroase controverse în România și nu numai. Un antivaccinist convins a recurs la orice gest pentru a obține documentul mult dorit fără a se vaccina.

Citeste si: Șeful Pfizer a declarat că oamenii trebuie să se vaccineze anual împotriva COVID-19

Gestul neașteptat al unui italian antivaccinist

Situație bizară în centrul de vaccinare Biver Banca din Biella, din nordul Italiei. Acolo, persoanele care vor să se vaccineze vin direct fără programare. Un italian, de 50 de ani, a decis să profite că are acces liber, astfel că și-a făcut un plan destul de bun pentru a obține certficatul verde.

Citeste si: Certificatul verde la locul de muncă, introdus înainte de începutul valului 5 al pandemiei

Omul și-a cumpărat un braț de silicon și a mers la centrul de vaccinare. El a crezut că nimeni nu o să își dea seama de infracțiunea pe care a pus-o la cale. S-a conformat și a urmat toate procedurile la care a fost suspus, astfel a semnat acordul în fața medicului, iar apoi s-a așezat pe scaun pentru a primi vaccinul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Planul lui nu a fost dus la bun sfârșit. Medicii și-au dat seama după culoarea și felul în care brațul se simțea la atingere. Astfel că acest lucru a trezit imediat suspiciuni.

a-mers-cu-bratul-de-silicon-sa-se-vaccineze

Un italian a făcut gafa vieții la vaccinare.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Maraton de vaccinare anti-Covid, organizat de MApN, de Ziua Naţională a României

Asistentul care se ocupa de vaccinare, i-a cerut pacientului să-i arate brațul întreg, deoarece i s-a părut ceva ciudat. Atunci, italianul nu a ezitat și i-a explicat pe loc, crezând că asistentul îl va acoperi. Cadrul medical nu a fost de acord cu această înșelăciune.

Citeste si: Certificatul verde va deveni obligatoriu la biserică? Autoritățile și liderii cultelor urmează să ia o decizie

Chiar dacă a insistat de nenumărate ori, asistentul a sesizat situația oamenilor legii. În prezent, pacientul se află la secția de poliție și este acuzat de înșelăciune. Va fi sesizat și Parchetul pentru a se lua măsuri în acest caz.

„Cazul este ridicol, dar vorbim de un gest de o gravitate enormă, inacceptabil în fața sacrificiului plătit de întreaga noastră comunitate în pandemie, din punct de vedere al vieților umane și al costurilor sociale și economice” a transmis președintele Regiunii Piemont Alberto Cirio.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si