Potrivit specialistilor, in sicriu nu a fost descoperita nicio ramasita umana. Totodata, pe mormant numele copilului, Gary, fusese scris gresit.

Copilul Lydiei avea dar 7 zile cand a murit. Asta se intampla in 1975. “Le-am spus atunci ca ceva nu e in regula, insa mi s-a supus ca sufar de depresie post-natala.  "Acesl copil era blond, al meu fusese brunet si foarte mic. Nu era copilul meu”, a declarat femeia pentru BBC.

Femeia, in varsta de 68 de ani, a incercat ani intregi sa afle ce s-a intamplat cu fiul ei. “Voiam dovada faptului ca el nu fusese acolo. Pana nu se intampla asta, nu puteam sa incep sa il caut. As fi vrut sa gresesc, sa fiu numita o femeie proasta, insa stiam ca nu e nimic inauntru”, a mai spus ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

“Nici nu stiu ce sa mai spun. Este devastator sa stiu ca in toti acesti ani am venit aici in memoria fiului meu, iar el nu era aici. As vrea sa imi iau fiul inapoi, fie ca e incinerat sau ingropat pe undeva. Doar asa voi avea pace”, a declarat ea, potrivit mirror.co.uk. 

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si