Close sidebar
Close sidebar

A mers la mormantul fiului ei zi de zi, timp de 40 de ani, pana cand a aflat un adevar cutremurator: "As fi vrut sa nu fie adevarat"

O mama a incercat timp de 40 de ani sa afle ce s-a intamplat cu bebelusul ei, iar cand a primit acceptul autoritatilor de a-l deshuma, a avut parte de un soc. Sicriul fiului sau fusese ingropat gol.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit specialistilor, in sicriu nu a fost descoperita nicio ramasita umana. Totodata, pe mormant numele copilului, Gary, fusese scris gresit.

Copilul Lydiei avea dar 7 zile cand a murit. Asta se intampla in 1975. “Le-am spus atunci ca ceva nu e in regula, insa mi s-a supus ca sufar de depresie post-natala.  "Acesl copil era blond, al meu fusese brunet si foarte mic. Nu era copilul meu”, a declarat femeia pentru BBC.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Femeia, in varsta de 68 de ani, a incercat ani intregi sa afle ce s-a intamplat cu fiul ei. “Voiam dovada faptului ca el nu fusese acolo. Pana nu se intampla asta, nu puteam sa incep sa il caut. As fi vrut sa gresesc, sa fiu numita o femeie proasta, insa stiam ca nu e nimic inauntru”, a mai spus ea.

 

“Nici nu stiu ce sa mai spun. Este devastator sa stiu ca in toti acesti ani am venit aici in memoria fiului meu, iar el nu era aici. As vrea sa imi iau fiul inapoi, fie ca e incinerat sau ingropat pe undeva. Doar asa voi avea pace”, a declarat ea, potrivit mirror.co.uk. 

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI