Un incident șocant a avut loc în Capitală. Un bărbat a mers la poliție pentru a-și denunța soția, care plecase de acasă împreună cu cei doi copii. Acesta a luat decizia pentru că se temea că cei mici ar fi în pericol alături de femeie, care nu îi mai răspundea la apeluri.

Și-a denunțat soția, de frică să nu îi rănească pe copii

Bărbatul a ajuns la secția de poliția în urmă cu o zi. Acesta a mărturisit autorităților că soția sa se află la domiciliu și încearcă să își facă rău. 

Citește și: Un român, arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. Bărbatul de 38 de ani susține cu totul altceva

Foto simbol- femeie cu doi copii

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile s-au deplasat la domiciliul acestora, dar femeia plecase și luase cu ea cei doi copii minori în vârstă de 9 luni, respectiv 11 ani. 

Soțul acesteia a încercat de mai multe ori să o contacteze, dar femeia nu a răspuns apelurilor. Bărbatul a fost ulterior contactat de copil, iar în discuție a intervenit soția care i-a mărturisit că nu se va mai întoarce acasă. 

Autoritățile au reușit să identifice locația femeii și a copiilor. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, minorii nu s-au aflat în pericol și au fost preluați din custodia mamei fără vătămări. 

Tatăl micuților a refuzat să îi îngrijească, iar autoritățile au solicitat implicarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Citește și: Băiat de 11 ani mort în Salvare, în drum spre spital. Mama și sora lui, posibil intoxicate cu o substanță împotriva puricilor. "Avea grijă de copii"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A mers la poliție pentru a-și denunța soția!

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 2 iulie 2024, la sediul Secției 19 Poliție, s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că soția sa se află la domiciliu și intenționează să își facă rău.

La fața locului, s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție, împreună cu apelantul, context în care nu au găsit persoana în cauză la domiciliu. Din verificări, a reieșit că aceasta plecase de acasă, împreună cu cei doi copii minori, de 9 luni, respectiv 11 ani.

Soțul a încercat, în mai multe rânduri, să o contacteze, dar telefonul acesteia era închis. La un moment dat, fetița l-a sunat pe tatăl său, iar în timpul conversației a intervenit soția acestuia și au avut discuții în contradictoriu, afirmând faptul că nu dorește să se mai întoarcă acasă, cu copiii.

Au fost efectuate verificări în mai multe zone, în care femeia și minorii s-ar fi putut afla.

Concomitent, negociatorii Poliției Capitalei au inițiat o convorbire telefonică cu femeia, fiind în contact permanent, până când a fost identificată și au ajuns la locația în care aceasta se afla.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ulterior, negociatorii au stabilit un contact direct cu femeia, în spațiul de cazare al unui hotel din Sectorul 2, unde s-au asigurat că nu există niciun pericol, nici pentru cei mici și nici pentru mamă. În urma primelor verificări, minorii nu au suferit vătămări și nu s-au aflat în pericol.

A fost solicitat sprijinul reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care vor prelua minorii în custodie, având în vedere refuzul tatălui de a-i îngriji.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Verificările vor fi continuate de către polițiști din cadrul Secției 19, în vederea stabilirii întregii situații.

La activitatea de căutare au participat polițiști din cadrul Secției 19, Secției 7, Serviciului de Investigații Criminale Sector 5, o echipă de asalt și o echipă de negociatori din cadrul SAS.

De asemenea, pe tot parcursul misiunii, a fost asigurată prezența unei ambulanțe, pentru eventualitatea unei intervenții de prim-ajutor", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si