Viața s-a încheiat brusc pentru Ștefan, un tânăr de 16 ani. Adolescentul a mers la scăldat, pentru prima dată, alături de prietenii lui. Din păcate, tânărul s-a înecat. Oamenii din jur au preferat să îl privească, de teama de a nu muri.

Prietenul lui Ștefan face mărturii șocante, de la momentul tragediei. Acesta a încercat să îl ajute, dar a fost în zadar.

A murit înecat, sub privirile oamenilor. "Mai bine să moară el decât să moară ei" 

Tragedia a avut loc în comuna Iordăcheanu, din județul Prahova. Ștefan se afla la scăldat cu prietenii lui, într-o groapă de aproximativ de doi metri, săpată de angajații unei balastiere din zonă.

Pentru adolescentul de 16 ar fi fost prima dată când se afla la scăldat.

Citește și: VIDEO O adolescentă de 17 ani a avortat după ce ar fi fost bătută de propriul tată. Cazul minorei scoate la iveală o realitate dură din România

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Unul dintre prietenii care a încercat să îl salveze pe Ștefan face mărturii șocante. Acesta a mărturisit că s-a temut să sară după prietenul său, dar a făcutr-o fără a mai

sta pe gânduri.

Tânărul care s-a înecat

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Am ajuns aici şi era deja băiatul în apă, se vedea la fund, eu eram cu prietenul meu şi am sărit după el în apă şi l-am tras, că altceva n-am ştiut ce să fac, de frică. Prima dată mi-a fost frică să sar, că am zis că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc,

a mărturisit prietenul lui Ștefan.

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Echipajul medical l-a transportat de urgență la spital pe tânăr. Din păcate, Ștefan s-a stins din viață.

Citește și: Un schior de la Cupa Mondială și iubita sa au murit în munți. S-a întâmplat ceva neașteptat în timpul drumeției. "Au fost găsiți îmbrățișați"

Locul unde Ștefan s-a înecat

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Tragedia ar fi putut fi evitată. Lângă zona nefericitului incident s-ar fi aflat mai mulți muncitori. Prietenii lui Ștefan le-ar fi cerut să intervină pentru a-l salva, dar aceștia au refuzat să îi ajute.

Cel mai grav este faptul că persoanele care escavau aici n-au fost în stare. Au spus că mai bine să moară el decât să moară ei. Era o maşină aici, lucrau muncitorii şi l-au văzut pe copil că se îneacă şi au zis mai bine să se înece el decât să se înece ei, a mărturisit un prieten.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si