Bethany Greenway, in varsta de 39 de ani, din Austin, Texas, sarbatoreste victoria impotriva unei forme extrem de agresive de cancer de piele.

Totul a inceput cu un punct negru pe frunte, care a luat nastere cand era insarcinata cu al doilea copil, in 2014, scrie DailyMail.co.uk 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu toate ca a fost sa vada un dermatolog, femeia a fost trimisa acasa, pentru ca nu parea a fi nimic grav.

Cand s-a format in acelasi loc o gaura, femeia a inceput sa simta durere, asa ca a mers la un medic. I-au indepartat gaura si i-au pus o grefa de piele in locul ramas gol, dar procedura a lasat-o desfigurata.
Bethany a tinut un jurnal foto cu schimbarile care s-au petrecut de-a lungul tratamentului si din fotografii se poate vedea cat de bine s-a refacut.

Femeia spune ca nu a fost surprinsa de diagnosticul de cancer, pentru ca mama ei a avut melanom la aceeasi varsta ca si ea.


„Locuiesc in Texas, unde trebuie sa te dai cu lotiune care te protejeaza de soare in fiecare zi. Incerc sa am grija, dar am pielea deschisa si sunt si roscata. Cand ma ard, ma transform intr-un rac si nu tin minte nicio vara in care sa nu fi avut arsuri”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si