Amanda Coats a mers acolo pentru a-si tatua sprancenele, dar nu s-a gandit nicio clipa ca acest lucru o va distruge pe viata. La cateva ore dupa ce a parasit salonul, Amanda a inceput sa simta arsuri puternice in zona ochilor. "Urlam de durere. Imi ardea efectiv fruntea si nu stiam ce sa fac", a marturisit ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare ca totul se datoreaza unei infectii destul de rare pe care Amanda a luat-o si pe care nici medicii esteticieni nu au putut sa o explice, dar despre care spun ca e posibil sa fi fost contactata datorita nerespectarii regulilor de igiena. "Nu si-a folosit manusile si nici nu cred ca avea instrumentele sterile. Mergea dintr-o camera in alta si servea mai multi clienti in acelasi timp.

Probabil asta a determinat infectia.", a mai declarat Amanda.

Amanda a ramas desfigurata si a declarat ca urmeaza sa apeleze la ajutorul esteticienilor pentru a reusi sa scape de problema si va merge la psiholog pentru a se trata de complexele pe care le-a acumulat in aceasta perioada. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si