Un caz șocant se desfășoară în orașul Orăștie, din județul Hunedoara. O femeie a mințit autoritățile că a fost abuzată și jefuită, totul pentru a nu îi mărturisi soțului că îl înșeală, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

A mințit că a fost abuzată pentru a nu-i spune soțului că îl înșeală

O femeie a fost dispusă să mintă autoritățile pentru a nu îi spune adevărul soțului.

Aceasta și-ar și înselat bărbatul, iar pentru a nu fi descoperită a spus că a fost abuzată și jefuită.

Citește și: VIDEO "Nu mai am voie să îmi bat nevasta"O femeie a fost bătută de soț la metrou, în fața călătorilor. A fost apărată de o altă femeie, în timp ce bărbații priveau

Cazul a ajuns în atenția autoritățile care au început să facă cercetări pentru a descoperi agresorul. Potrivit mărturiei femeii, individul ar fi bătut-o, jejuit-o și abuzat-o.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Aceasta a precizat că bărbatul aflat la volanul mașinii ar fi tras-o de păr și ar fi lovit-o, acoperindu-i gura și nasul cu o batistă îmbibată cu o substanță din cauza căreia a adormit, ulterior fiind abuzată sexual și deposedată de banii pe care-i avea asupra sa, au transmis autoritățile.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, autoritățile au descoperit că femeia minte. Aceasta nu ar fi fost niciodată victima unui abuz, ci și-ar fi înșelat soțul.

Înscenarea situației a fost pentru a nu îi spune acestuia că ar avea un amant.

Citește și: L-a ucis cu o sapă, după care i-a plimbat trupul fără viață într-un căruț de cumpărături pe străzile Capitalei! Când s-a săturat, criminalul a aruncat cadavrul în Sectorul 1

Polițiștii au desfășurat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertare în mod ilegal, viol și furt calificat, iar în urma investigațiilor au stabilit că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni, sesizând Poliția cu scopul de a ascunde relația extraconjugală pe care o avea, au transmis autoritățile.

Femeia s-a ales cu un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor juridice. Aceasta riscă conform Codului Penal, o amendă sau închisoare de la 6 luni până la 3 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si