Adrian Kreiner, un afacerist din Sibiu a fost bătut duminică noapte de niște indivizi, chiar în imobilul său. După ce i-ar fi aplicat lovituri puternice, indivizii i-au furat mai multe bunuri din casa care s-ar afla la doar câteva sute de metri de reședința președintelui Klaus Iohannis. 

Acesta a decedat marți seară, 7 noiembrie 2023.

„Din păcate, desi medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri.

Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, au transmis reprezentanții spitalului unde omul de afaceri era internat.

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu care a fost bătut și jefuit în propria casă, a pierdut lupta cu viața

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu care a fost bătut și jefuit în propria casă, a pierdut lupta cu viața

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că, la aceeași dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri.

 Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, potrivit comunicatul transmis de IPJ.

Mesajul transmis de logodnica sa

În urmă cu doar câteva momente, logodnica sa a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Citește și: "Nu cred că a fost vorba doar de un furt" este mărturia partenerului de afaceri al lui Adrian Kreiner. Detalii noi despre jaful afaceristului din Sibiu

,,Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.

Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște.

Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice'', este mesajul transmis de Adriana Viliginschi, pe pagina sa de Facebook.

Cine a fost Adrian Kreiner?

Adrian Kreiner a fost fondatorul Matec CNC Technik din Sibiu, un SRL de inginerie mecanică sau industrială, înființată în anul 2005. Această companie a implementat 4 proiecte pe fonduri europene.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Cine este Adrian Kreiner, un afacerist cunoscut din Sibiu, care a fost bătut și jefuit în propria casă. Făptașii sunt acum căutați de polițiști, în timp ce bărbatul este pe patul de spital

Sibianul a fost și un împătimit al investițiilor în criptomonede. De asemenea, Adrian Kreiner a fost și „campion în Business pentru dublarea cifrei de afaceri, timp de trei ani consecutiv, în criza din 2008”, potrivit informațiilor care au fost publicate pe contul lui de LinkedIn, în anul 2010.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si