Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Detalii despre cazul afaceristului din Sibiu, bătut până la moarte de hoți. Anchetatorii au semne de întrebare în privința bunurilor furate

Afaceristul din Sibiu care a fost tâlhărit în propria locuită a murit aseară la spital. După ce au pus cap la cap detalii din anchetă, polițiștii cred că atacul ar fi putut fi o răzbunare din partea unor dușmani. Atacatorii nu au fost găsiți, însă anchetatorii au un cerc de suspecți.

Redactia Stirile Kanal D,

A murit afaceristul bătut în propria casă. Indivizii care l-au jefuit sunt în continuare de negăsit 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu cred că cineva își dorește să chinuie o persoană pentru jumătate de oră pentru a fura ceva. cred că a fost o chestie teribilistă.”

Este și ipoteza luată în calcul de oamenii legii, după ce au pus cap la cap detalii din anchetă. Se pare că înainte de atac, cei trei suspecți au oprit sistemul de alarmă al vilei, semn că știau despre cum era securizată locuința. Tocmai de aceea, se conturează ideea unei răzbunări mafiote, mai ales că asociații bărbatului de 50 de ani spun că în trecut acesta a primit diverse amenințări de la persoane din cercul său de afaceri.

Citește și: VIDEO- Din corporație, la arta vitraliilor. Mariana Cismaru a renunțat la joburile bine plătite pentru a-și urma pasiunea

„Este un om vizionar și controversat pentru că avea o viziune destul de largă și bună. Cred că a fost o chestie teribilistă și mai multă poate un act nesăbuit, decât neapărat un furt.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anchetatorii au semne de întrebare și în privința bunurilor furate. Deși în vilă erau mai multe ceasuri de lux, atacatorii au luat doar câteva și au furat numai o parte din banii din seif, ceea ce întărește ipoteza unei reglări de conturi.

Crișan Lăzureanu, expert criminalist: În general, hoții organizează aceste jafuri când oamenii sunt plecați de acasă.

Ceea ce nu exclude a doua ipoteză în care am putea avea de-a face cu o răzbunare personală. Poate să fie o reglare de conturi care să fie disimulată în jaf.”

„Nu venea foarte multă lume la dânșii. Oameni foarte liniștiți. N-am văzut niciodată că ar fi ceva neînregulă, să se oprească cineva să vadă, să urmărească ceva, nu.”

Afaceristul de Sibiu a murit noaptea trecută, la spital

Bărbatul a murit aseară pe patul de spital, ceea ce face ca infracțiunea să devină mult mai gravă.

Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: „Procurorul va dispune schimbarea încadrării juridice în ceea ce privește infracțiunea de omor calificat, din forma tentantă a infracțiunii, în forma calificată în formă consumată. Există un cerc de suspecți în fiecare cauză, aceasta este procedura, se stabilește un cerc de suspecți, se lucrează intens pentru identificarea și descoperirea autorilor infracțiunilor. Încă din cursul zilei de luni s-au alăturat doi specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale de la București.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI